WERKWIJZE

“SAMEN VINDEN WIJ DE BALANS TUSSEN PERSOONLIJKHEID EN FUNCTIONALITEIT.”


Eerst heb ik met jou een vrijblijvend intakegesprek. Zo kan ik jullie wensen goed inventariseren en kan ik daar een passende offerte voor opstellen. 

Pas na akkoord gaat de ontwerpfase van start. Als deze fase is afgerond komt natuurlijk het allerleukste; de plan presentatie

Hierna zou ik, mocht dat nodig zijn, ook kunnen helpen met het realiseren van de plannen! HET stappenplan

01 kennismaking

Voordat we van start gaan is het altijd mogelijk om eerst even vrijblijvend kennis te maken door middel van een telefoongesprek.


02 intake

In de intake zoom ik in op jouw wensen en bekijk ik de ruimte uitgebreid.


03 moodboards

Een moodboard is voor mij de basis van het ontwerp. Dit is een leidraad in kleuren, materialen en sfeer. In deze fase maak ik samen met jou een Pinterest moodboards, gebaseerd op jouw woonwensen, sfeer, kleur en materiaal. Het moodboard zal ik vervolgens gaan gebruiken als basis voor het ontwerp.


04 ontwerp

Het totale ontwerp werk ik in deze stap uit. Vloeren, kleuren op de muur, gordijnen, meubels, maatwerkmeubilair, verlichting en accessoires. Dit ontwerp werk ik uit in een 2D- en een 3D visualisatie. Deze presenteer ik bij je thuis. Hierna heb je de mogelijkheid om aanpassingen aan te geven, voor bijvoorbeeld items die je niet aanspreken. Ik pas dan het ontwerp nog een keer aan en presenteer het nogmaals bij je thuis.


05 uitvoering

Het bestand wat je van mij ontvangt is tot in detail uitgewerkt, het gehele traject kan je in principe zo uitvoeren. Vind je het prettiger om alles in zijn geheel door mij uit te laten voeren? Dan neem ik het hele proces tot aan de oplevering volledig uit handen.

© 2022

Thema door Anders Norén