MEET ÊTRE


Wil jij weer blij worden met jouw interieur?! Bij être ben je aan het goede adres! Soms wil je wel eens iets veranderen in je huis, maar hoe? 

Alles nieuw kopen is niet altijd de oplossing; de uitdaging is juist om de sfeer te optimaliseren met alles wat je al hebt! Het hoeft niet meteen een metamorfose te zijn, ook met de meest kleine dingen kunnen we al een groot effect bereiken.

Ga je wel voor een totaal nieuw beeld? Met nieuwe accessoires kun je al snel een totaal ander beeld van je huis creëren; een nieuw kleed, andere kussens of een andere kleur op de wand?

Ik help je graag om je thuis te voelen in de omgeving waar jij bent! 


“Ik laat jou, samen met jouw interieur, weer stralen!” 


De missie van Studio être is om iedereen een veilig en sfeervol thuis te bieden, met de kleinste aanpassingen haal ik het grootste haalbare eruit en creëer ik, samen met jou, een hele fijne plek.


Esmée van Dommelen

“Een interieur creëren waar de klant zich thuis voelt is het grootste uitgangspunt. Dit doe ik door middel van een persoonlijke aanpak en bied daarbij altijd een luisterend oor aan de klant. 

Naast deze persoonlijke eigenschappen vergt deze passie ervaring, gevoel voor stijl en vooral een flinke dosis enthousiasme. Met deze factoren kan ik een ontwerp maken dat echt bij de klant past. Creativiteit, originaliteit en functionaliteit zijn daarnaast ook belangrijke aspecten voor een geslaagd ontwerp.

Een passie voor interieur; dé reden voor mij om être op te richten. Mijn liefde voor styling, kleur en oog voor detail deel ik graag met jullie!” 


Mijn liefde voor het vak begon al vroeg, vanaf kleins af aan was ik altijd in mijn kamer aan het schuiven met van alles, een ander kleurtje op de muur? Geen probleem, ik deed het wel.
Na de middelbare school ben ik naar Amsterdam gegaan en heb ik de studie interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege gevolgd.
Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij onder andere Van Duivenboden, Huis met Stijl en ben ik ook 3 maanden naar Malta geweest.

Sinds 2019 ben ik afgestudeerd interieurvormgeefster. Drie jaar lang heb ik in België aan de Thomas More Hogeschool gestudeerd en heb ik in Mechelen gewoond.

Op dit moment werk ik in een woon- en slaapwinkel waar ik onder andere de interieuradviezen geef.
Hiernaast werk ik volop aan mijn eigen bedrijf en heb ik in de tussentijd al heel wat leuke projecten mogen doen!

© 2022

Thema door Anders Norén